Kurzusokkal segíti a tanárokat a Telenor

|

Mindenki számára elérhető videós tananyagokkal indul a Hipersuli Webuni felülete.

A digitális oktatási módszerek alkalmazásában ma már kevésbé az eszközök megléte jelenti a kihívást, hanem sokkal inkább a bevált gyakorlati megoldások ismeretének hiánya - olvasható a Telenor közleményében. Ez alapján a Hipersuli program a második évében már leginkább az online elérés biztosítására és a pedagógus közösség építésére fókuszál. A Telenor oktatási programjában az elmúlt években rengeteg tapasztalat és ismeretanyag gyűlt össze a korszerű digitális eszközök és módszerek oktatásban való alkalmazásáról.

Mivel a program célja, hogy az internet és a digitális oktatás előnyeivel az országban minél több iskola élhessen a jelenlegi 16 résztvevő intézmény mellett, a tudás és a jó gyakorlatok megosztásához egy rugalmasan használható oktatási platformra volt szükség. Ezt biztosítja a Hipersuli legújabb partnere, a Webuni magyar fejlesztésű online képzési platformja, ahol bárki, bárhonnan, bármikor könnyedén tanulhat különböző interaktív kurzusokból. A hipersuli.webuni.hu oldalon általános és középiskolás tanárok számára készült, több leckéből álló videós kurzusok találhatók. Ezeket Hipersuli-intézmények pedagógusai készítették saját szabadidejükben, akár több hetes munka árán, hogy a különböző oktatási szoftverek, applikációk, digitális megoldások használatáról szerzett tudásukat és tapasztalataikat megosszák kollégáikkal.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.helloworldonline.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.